Bel ons

085 0472 148

5/5

Velgen herstel

Zijn uw velgen beschadigd en wilt u deze herstellen? Dan bent u bij Ja! Car Care aan het juiste adres. Bij Ja! Car Care vinden dat mooie velgen een auto echt afmaken. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze specialisten uw velgen herstellen zodat ze weer stralen alsof de auto net uit de showroom is gereden.  

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen velgen herstellen

Wanneer u met uw voertuig een stoeprand raakt en uw velgen beschadigd, is dat erg vervelend. Maar wist u dat dit de meest voorkomende oorzaak van velgschade is? Onze experts hebben al verschillende schades voorbij zien komen de afgelopen jaren. U kunt daarom bij ons terecht voor een groot aantal schades. Afhankelijk van de schade zullen wij dit voor u herstellen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of plan een afspraak in.

Zo gaan wij te werk

Als eerste zullen wij uw velgen goed inspecteren wat de schade is. Zijn uw velgen alleen beschadigd door krasjes? Dan zijn de velgen makkelijker te verhelpen dan wanneer er deuken of zelfs scheuren in uw velgen zitten. Mocht u een stoeprand hebben geraakt resulteert dit vaak enkel in krasjes. Mochten er deuken of scheuren in uw velgen zitten willen wij u aanraden om dit direct bij Ja! Car Care te verhelpen. Mocht u hier langer nog mee doorrijden kunt u uzelf in gevaar brengen of kan de schade verergerd worden.

Meest gestelde vragen

Dit kan van alles zijn. Van viezigheid tot aan beschadigingen van een stoeprand.

Nee. Vaak kunnen we de schade weg polijsten, waardoor je velgen er weer als nieuw uit zien.

Als u ervoor kiest om uw velgen te laten herstellen, vermeerdert de waarde van uw auto.

Dit is lastig om te zeggen, hiervoor moeten wij eerst uw voertuig zien. Op basis daarvan maken wij een kostenindicatie en zullen we dit van tevoren met u communiceren.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen