Bel ons

085 0472 148

5/5

Steenslag beschermfolie

U wilt toch ook dat uw voertuig beschermt is tegen steenslag, weersomstandigheden en krassen? Steenslag beschermfolie beschermt de lak van uw voertuig. Door steenslag kunnen er krassen en deukjes op uw voertuig komen, het is namelijk bijna niet te voorkomen dat uw voertuig door steenslag geraakt wordt. U kunt wel wat doen aan de schade die het achterlaat door te kiezen voor steenslag beschermfolie van Ja! Car Care.

 

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen steenslag beschermfolie

Bij Ja! Car Care maken wij gebruik van hoogwaardige steenslag beschermfolie. De folie wordt in de zon opgewarmd waardoor krassen vanzelf verdwijnen en uw voertuig beschermt is tegen onder andere stoten, vogelpoep, krassen en insecten. Maak online een afspraak of neem contact met ons op mocht u vragen hebben.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u heeft besloten welke delen u wilt beschermen met steenslag beschermfolie wordt het folie exact op maat gesneden. Het snijden van het folie is niet mogelijk om met de hand omdat het folie de eigenschap heeft om schade te vermijden. Een computer zal de folie op maat snijden en dan kunnen onze experts de folie aanbrengen op uw voertuig. Onze werkplaats is op dat moment stofvrij, om de best mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen.

Meest gestelde vragen

De meest gekozen optie is om de kritieke delen van uw voertuig te voorzien van steenslag beschermfolie. Dit zijn onder andere de voorbumper, zijspatborden en motorkap. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw volledige auto te voorzien van steenslag beschermfolie.

Deze vraag krijgen wij regelmatig en beantwoorden wij dan ook graag voor u. Een coating kan nooit 100% de lak van uw voertuig beschermen tegen steenslag. Een steenslag beschermfolie kan dit wel. Ook moet een coating na een aantal kilometers opnieuw worden aangebracht. Een steenslag beschermfolie is veel sterker en zal haar functie langere tijd behouden.

De steenslag beschermfolie zal 5 tot 10 jaar meegaan, mits deze professioneel is bevestigd. Teveel blootstelling aan zonlicht kan de levensduur verkorten. Ook kan het materiaal dunner worden door teveel blootstelling aan puin, zand of andere materialen.

Natuurlijk kan dit, zonder de auto te beschadigen!

Nee, dit is niet nodig. U kunt de auto gewoon wassen zoals u gewend bent. Echter willen wij u wel een aantal tips meegeven. Was de auto voor het eerst na het zetten van de steenslag beschermfolie pas na 5 dagen. Was en wax uw voertuig om een mooie uitstraling te behouden. Na het waxen is het belangrijk om eventuele was ophoping te verwijderen met een pluisvrije doek. Mocht u zelf geen tijd hebben om uw voertuig te waxen en te wassen kunt u dit altijd door een van onze experts laten doen. Zo weet u zeker dat uw auto in goede handen is.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen