Bel ons

085 0472 148

5/5

Schade herstel

Schade op uw voertuig is al erg genoeg, u wilt uzelf niet nog meer zorgen maken over het herstel van de schade. De experts van Ja! Car Care lossen uw schade voor u op. Mocht u een deuk, een kras of andere schade aan uw voertuig hebben, bent u bij ons aan het juiste adres. Uw voertuig is een kostbaar bezig en u wilt snel de schade verholpen hebben, maar natuurlijk wel op een mooie manier. Door onze specialisten weet u zeker dat uw schade verholpen wordt.

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen uw schade herstel

Velen zien een auto als een gewoon vervoersmiddel, maar voor u is uw auto meer dan dat. Hoe het ook is gekomen, schade blijft iets heel vervelends en wij willen u daarbij helpen. Door uw schade bij Ja! Car Care uit te voeren komen er niet meer zorgen bij, maar ontnemen wij de zorgen om uw voertuig door schade herstel. Door gebruik te maken van de beste onderdelen, A-merk lakken en de nieuwste technieken zorgen wij ervoor dat uw voertuig er weer prachtig uit ziet. Wij streven naar een snelle service zodat u weer snel en veilig de weg op kan met uw voertuig.

U kunt rekenen op:

  • Vakkundig schadeherstel door een van onze specialisten
  • Wij streven ernaar om uw auto zo snel mogelijk klaar te hebben
  • De beste service en kwaliteit
  • Tijdens het schadeherstel worden enkel hoogwaardige en kwalitatief goede onderdelen gebruikt
  • Een heerlijk bakje koffie staat voor u klaar

Meest gestelde vragen

De kosten van schade herstel zijn afhankelijk van de grootte en de ernst van de schade. U kunt altijd contact met ons opnemen zodat wij op voorhand een indicatie kunnen maken van de kosten.

Afhankelijk van het materiaal en de plaats van de schade zal dit ongeveer 1,5 uur duren. Mocht u grote schade hebben, kan dit ons som wel een week kosten. Wij zullen u hier op voorhand over inlichten. Bij minimale schade kunt u gerust wachten tot uw voertuig weer klaar is onder het genot van een kopje koffie.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen