Bel ons

085 0472 148

5/5

Interieur

Hangt er in uw voertuig een onaangename geur? Is uw interieur vies geworden of heeft uw bekleding vlekken? Natuurlijk wilt u dan weer een schoon interieur. Door middel van moderne apparatuur en hoogwaardige reinigingsproducten reinigt Ja! Car Care uw interieur. Welk voertuig u ook heeft, bij ons kunt u terecht voor het reinigen van uw interieur.

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen een schoon interieur

Het is niet alleen belangrijk dat uw voertuig er van buiten mooi uitziet, ook de binnenkant is belangrijk. Ja! Car Care reinigt het interieur van verschillende voertuigen, zoals campers, auto’s, caravans en nog veel meer. Wij reinigen lederen of stoffen bekleding en zorgen dat uw voertuig weer helemaal fris is.

Interieur behandelingen

Wij zeggen Ja! tegen verschillende interieur behandelingen, waaronder:

Kies voor een ozonbehandeling

Een onaangename geur in uw voertuig kunnen gecreëerd worden door verschillende oorzaken. Het kan zijn dat er bacteriën in uw luchtsysteem zitten of dat er aanslag zit van sigarettenrook. Naast dat een onaangename geur niet fijn is voor uw reuk, is het ook nog eens slecht voor uw gezondheid. Deze onaangename geuren zijn te verhelpen met een ozonbehandeling van Ja! Car Care.

Bij Ja! Car Care verwijderen wij deze geuren door middel van een professionele en hoogkwalitatieve behandeling, dit is de beste oplossing om het probleem te verhelpen. In de ruimtes wordt een ozon-gas geplaatst, waardoor het probleem bij de kern wordt aangepakt. Een ozon-gas reinigt alle luchtkanalen in uw voertuig waardoor bacteriën en vieze geurtjes direct verwijderd worden.

Meest gestelde vragen

Vaak kunnen we alle vlekken wel verwijderen uit uw interieur. Om dit te kunnen bepalen, moeten we eerst uw voertuig zien.

Dit hangt af van het gekozen pakket. Gemiddeld duurt een reiniging tussen de 1 en 3 uur. We bellen u weer op zodra we klaar zijn.

Ja, bij Ja! Car Care beschikken we over een aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekt eventuele schade als er wat mis gaat tijdens het reinigen van uw interieur.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen