Bel ons

085 0472 148

5/5

Customizen

Uw voertuig een luxe uitstraling geven kan door ontchromen. Bent u uitgekeken op de chroom details van uw voertuig of wilt u uw voertuig een andere look geven? Door ontchromen kunt u de chrome-onderdelen van uw voertuig personaliseren. U kunt kiezen uit verschillende kleuren in mat of glans. Wij zijn benieuwd naar uw wensen!

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen customizen

Bij Ja! Car Care kunt u terecht voor het customizen van vrijwel alle onderdelen. Door ontchromen kunnen wij onder andere sierlijsten en bumpers personaliseren naar hoe u het zou willen. Met complexere onderdelen, zoals een spiegel behuizing customizen, weten onze specialisten wel raad.

Wat is ontchromen?

Chrome-onderdelen zijn vaak moeilijk over te spuiten als u bent uitgekeken op het huidige design. Wanneer u uw voertuig een andere look wilt geven, is het wrappen van onderdelen een ideale uitvinding. Het wrappen van deze onderdelen zorgt voor een vernieuwde en luxe uitstraling aan uw voertuig. Geef uw voertuig gemakkelijk en snel een ander uiterlijk en laat onze specialisten uw voertuig customizen.

Meest gestelde vragen

Ja, natuurlijk! Om een luxe uitstraling te geven aan uw voertuig kunt u ervoor kiezen om uw achterruiten te blinderen. Dit is een uiterst nauwkeurige klus waardoor wij het u niet aanraden om dit zelf te doen. Wij zetten strak tegen de ruiten een speciale folie. De folie die wij gebruiken wordt enkel door professionals gebruikt en zorgt voor privacy en is een mooie toevoeging aan uw voertuig. Door het blinderen van uw autoruiten heeft u minder last van reflecties en het werkt zelfs inbraak verwerend. In de zomermaanden zal uw auto koeler aanvoelen door de blindering. Bij ons kunt u zelf bepalen welk percentage lichtdoorlaatbaarheid wordt gebruikt. Hoe lager het percentage, hoe minder licht er door het folie gaat.

DIt is afhankelijk van wat u wil dat er wordt gecustomized. Voor bijvoorbeeld het ontchromen van een voertuig zijn we vaak minimaal 1 werkdag bezig.

Bij Ja! Car Care beschikken we over een aansprakelijkheidsverzekering, waardoor we zijn verzekerd tegen eventuele beschadigingen tijdens het customizen van uw voertuig.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen