Bel ons

085 0472 148

5/5

Lak optimalisatie

Lak optimalisatie zorgt voor een schitterende, extreem diepe glans in uw lak wanneer u de huidige lak wilt behouden of herstellen. Wij zeggen Ja! tegen uw lak optimalisatie. Uw voertuig gaat er weer prachtig uit zien.

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen lak optimalisatie

Door middel van machinaal polijsten, zowel excentrisch als roterend met grote en kleine machines voeren wij lak optimalisatie uit aan uw voertuig. Wij optimaliseren iedere ruimte, groot of klein. Onze specialisten voeren lak optimalisatie uit voor allerlei voertuigen, waaronder fietsen, motoren, auto’s, caravans en boten. Als zakelijke rijden en als particuliere rijder bent u bij ons van harte welkom.

De behandeling

Voor het optimaliseren werken bij in verschillende stappen. Als eerste kijken wij naar de huidige staat van uw lak. Vervolgens wordt de doffe lak hersteld en zullen krassen en beschadigingen verwijderd worden. Mocht uw voertuig ingebrande vlekken bevatten verwijderen wij dit uiteraard ook. Uw voertuig ziet er na de behandeling weer zo goed als nieuw uit inclusief een extreem diepe glans!

Bodemreiniging

U zult het niet altijd merken, maar tijdens het autorijden blijft er veel vuil aan de onderkant van uw voertuig hangen. Om een langere levensduur van uw voertuig te garanderen raden wij dan ook zeker aan om de bodem zorgvuldig te laten reinigen. Natuurlijk kunt u bij Ja! Car Care ook terecht voor de beste bodemreiniging. Maak gerust een afspraak of vraag een offerte aan. 

Wist u dat?

Wanneer u een gloednieuwe auto hebt gekocht, bent u er wellicht zeker van dat uw voertuig geen lakschade bevat. Echter is dat niet het beval. Tijdens het transport van uw voertuig kunnen er kleine lakdefecten en micro swirls ontstaan. Bij Ja! Car Care kunt u deze lakdefecten en micro swirls verwijderen. Als u de glans van uw voertuig wilt behouden kunt u kiezen voor keramische coating. Zo blijft uw voertuig er uit zien als nieuw!

Meest gestelde vragen

Ja, wij hebben een aansprakelijkheidsverzekering.

Dan kiest u voor lak optimalisatie van Ja! Car Care natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat uw voertuig er weer uitziet als nieuw. Wanneer u schade heeft aan uw lak is dit al erg genoeg maar de waarde van uw voertuig kan sterk dalen als de schade gaat roesten. Laat daarom tijdig uw voertuig een lak optimalisatie ondergaan.

Dit is afhankelijk van de schade en hiervoor zullen wij eerst uw voertuig en de schade moeten zien. Neem gerust contact met ons op zodat wij u een goede indicatie hiervan kunnen geven.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen