Bel ons

085 0472 148

5/5

High end-car detaling

Een voertuig poetsbedrijf kan uw voertuig simpelweg alleen maar poetsen, maar gewoon poetsen verhult alleen problemen met de lak. Daarnaast kan bij verkeerd wassen beschadigingen aan uw voertuig ontstaan. Als u ervoor kiest om uw voertuig te detailen, pakt u de problemen bij de bron aan.

 

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen High end-car detailing

Detailen is het herstellen van de glans en reflectie van de lak van uw voertuig. Bovendien krijgt uw lak de best mogelijke bescherming door gebruik van onze hoogwaardige producten. Bij car detailing gaat het uiteraard om de details van uw voertuig. Ja! Car Care is gespecialiseerd in het verwijderen, polijsten, wax aanbrengen, chemicaliën verwijderen en het reinigen van uw ramen. Bij Ja! Car Care kunt u meer dan alleen uw auto laten detailen. Denk bijvoorbeeld aan uw motor of busje. Met car detailing staat uw voertuig weer stralend op de oprit. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende programma’s of deze combineren.

 

Voordelen van high end-car detailing

Het laten uitvoeren van car detailing is zeker de moeite waard, omdat het verschillende voordelen met zich meebrengt. Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Uw voertuig is beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk aan pekel, zout, insecten. UV stralen, vogelpoep etc.
  • Met behulp van car detailing worden de krassen op uw voertuig voor 90% verwijderd.
  • Vuiltjes kunnen zich minder goed hechten aan uw voertuig.
  • Uw voertuig is beter bestand tegen krassen.
 

Welke verschillende programma's van car detailing zijn er?

Wij maken gebruik van professionele en hoogwaardige foams en shampoos. Deze producten zorgen ervoor dat het vuil veilig van uw voertuig wordt afgespoeld, zonder dat er met een doekje of spons contact wordt gemaakt met de lak. Hierdoor reduceren wij de kans op krassen.

Van tevoren kijken we goed hoe het ervoor staat met uw lak. Wat is bijvoorbeeld de lakdikte? Hierdoor kunnen wij zien of bepaalde panelen zijn overgespoten. Tijdens het polijsten van uw voertuig wordt er een klein laagje van de lak afgehaald. Hierdoor worden kleine beschadigingen en krasjes verwijderd, waardoor uw lak weer glimt als nooit tevoren!

Bij Ja! Car Care zijn we gespecialiseerd in het grondig reinigen van het interieur van uw voertuig. Wij beginnen altijd met een grondige stofzuigbeurt. Vervolgens slaan we geen hoekje of gaatje over. Alles wordt tot in de puntjes gereinigd. We behandelen de bekleding, de ramen, het kunstof en leer. We behandelen ze met veel zorg, zodat u lang kan genieten van uw schone interieur.

Als u zuinig bent op uw voertuig dan kunt u kiezen voor een keramische coating. Deze coating beschermt uw voertuig, Wij hebben verschillende soorten coatings; van teflon tot aan waxguard en verschillende coatings.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op.

 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen