Bel ons

085 0472 148

5/5

Uitdeuken zonder spuiten

Een deukje in uw voertuig kan makkelijk verholpen worden door onze specialisten. Om er zeker van te zijn dat geen enkel deukje over het hoofd wordt gezien kiest u voor het uitdeuken bij Ja! Car Care.

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg ja! tegen uitdeuken zonder spuiten

Het uitdeuken zonder spuiten vereist vakmanschap, daarom raden wij u aan om het uitdeuken door een van onze specialisten te laten doen. Hierdoor weet u zeker dat het vakkundig gebeurt en dat er geen deukjes in het voertuig blijven. Maak eenvoudig een afspraak online voor het uitdeuken zonder spuiten. Mocht u meer informatie willen kunt u altijd contact opnemen.

Hoe gaan wij te werk?

Bij uitdeuken zonder spuiten maken wij gebruik van een speciale lamp. Door deze lamp kunnen wij zelfs de kleinste deukjes nauwkeurig zien. Door middel van speciaal gereedschap worden de kleine deukjes van binnenuit zorgvuldig, secuur en nauwkeurig weggewerkt. Doordat onze specialisten dit op een vakkundige manier kunnen doen, wordt de lak van het voertuig niet aangetast en is er geen enkel deukje meer te zien.

Meest gestelde vragen

Het uitdeuken zelf duurt in de meeste gevallen anderhalf uur, maar dit is afhankelijk van de materiaal, de plaats van de schade en de schade. Wanneer u zeker wilt weten hoe lang het uitdeuken zonder spuiten duurt kunt u gerust contact met ons opnemen.

Meestal moet het gehele plaatwerk uitgedeukt en gespoten worden, betreft het een zeer klein oppervlak kan ook gekozen worden voor de spotrepair uitdeuk techniek. Bij bumperschade zal een andere aanpak gehanteerd worden dan bij uitdeuken. 

Voor een zeer kleine schade zal de prijs lager liggen dan bij een grote schade. Om er zeker van te zijn wat de schade is kunt u gerust contact met ons opnemen. Zodra wij de schade hebben bekeken kunnen wij een goede inschatting maken.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen