Bel ons

085 0472 148

Over ons

ja! Car Care is dé specialist op het gebied van car detailing en alles wat daarbij komt kijken. Gegarandeerd de beste service en kwaliteit

over ons

Wij zeggen Ja! tegen ieder detail

Met meer dan 20 jaar ervaring is Ja! Car Care uw specialist op het gebied van car detailing. Bij ons kunt u terecht voor onder andere coatings, lakoptimalistie, carwrapping en handwash. Door gebruik te maken van unieke methodes, hoogwaardige producten en de beste technieken zijn wij de juiste keuze voor uw voertuig.

Of het nu een fiets, gezinswagen of een luxe jacht is, Ja! Car Care levert de beste kwaliteit. Jeffrey en zijn team behandelen uw voertuig met zorg. Dagelijks voeren wij ons werk uit met passie en enthousiasme, om voor u het beste resultaat neer te zetten. Wij nemen uw auto onder handen terwijl u gebruik maakt van onze gratis wifi onder het genot van een heerlijke kop koffie. Heeft u het druk en geen tijd om langs ons te komen? Dan komen wij naar u! Wij halen uw auto op en brengen deze terug.

Wij zijn benieuwd naar uw wensen. Kom gerust eens langs met uw voertuig.

Uw specialist

Jeffrey Hendrix

Ik zeg Ja! tegen ieder detail. Uw voertuig behandel ik met veel passie voor de beste kwaliteit. Bij mij bent u verzekerd van de beste service.

Offerte aanvragen

U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij zeggen Ja! tegen uw wensen.