Bel ons

085 0472 148

5/5

Carwrapping

Bent u de huidige look van uw voertuig helemaal zat? Geef uw voertuig een compleet ander uiterlijk door een carwrapping. De carwrapping is niet schadelijk voor uw lak en geeft uw auto toch direct een heel ander uiterlijk. Mocht u de kleur van uw lak niet meer willen, is deze makkelijk te verwijderen. Laat onze experts uw car wrappen! Plan online een afspraak in of neem contact met ons op.

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen carwrapping

Carwrapping is het bestickeren van uw voertuig met speciaal vinylfolie. Door uw voertuig te wrappen krijgt het op een snelle manier een compleet nieuwe look. Uw originele lak van het voertuig is nog steeds beschermd en wordt niet beschadigd. Mocht u uw huidige wrap niet meer willen, kunt u dit gemakkelijk vervangen. Wij werken met speciale wrapfolie dat goed ontwikkeld is en extreem vervormbaar, waardoor wij de wrap netjes op uw voertuig kunnen zetten.

Voordelen carwrapping Ja! Car Care

Als u kiest voor een carwrapping profiteert u van verschillende voordelen, zoals: 

  • Bescherming van de lak. Door de carwrapping zal uw huidige lak geen last hebben van krassen of beschadiging door steenslag. 
  • Originele nieuwe kleur. Door ons ruime assortiment aan kleuren zit er vast ook een kleur bij die bij uw voertuig past. 
  • U hoeft niet lang te wachten. Binnen de kortste keren rijd u weer in uw voertuig. 
  • Custom design. Personaliseer uw voertuig zoals u het wilt. Het is zelfs mogelijk om reclame op uw voertuig aan te brengen. 
  • De waarde van uw auto blijft hoog. Doordat de lak niet beschadigd wordt kunt u uw auto gemakkelijk doorverkopen.

Meest gestelde vragen

Wanneer je jouw voertuig door een van onze experts laat zetten zal de carwrapping tot 3 jaar of 50.000km meegaan. 

Het is zeker mogelijk om met uw auto door de wasstraat te gaan als u een wrap op uw auto heeft. Wij willen u wel adviseren om twee weken na het wrappen pas uw auto te wassen, zo bent u er zeker van dat de wrap laag goed aan uw lak is gehecht.

Gemiddeld duurt dit ongeveer een dag, afhankelijk van welke delen u wilt wrappen. Natuurlijk spreken wij dit duidelijk van tevoren met u af zodat u weet hoe lang wij bezig zullen zijn met uw voertuig.

Hoe nieuwer de auto en hoe nieuwer de lak is, hoe beter de carwrapping zal hechten. Bij oudere auto’s zien we vaak dat de lak verweerd is waardoor de folie op sommige plekken minder goed hecht.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen