Bel ons

085 0472 148

5/5

Handwash

De specialisten van Ja! Car Care zijn gecertificeerd in het grondig reinigen van uw voertuig. Door middel van een handwash is uw voertuig weer zo goed als nieuw.

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen handwash

We maken enkel gebruik van hoogwaardige producten, zodat uw voertuig niet kan beschadigen. Bovendien blazen we het voertuig droog en lopen we ze na met doeken. Een handwash is beter voor uw voertuig dan door een wasstraat. Alle vuiltjes worden meegenomen en de kans op beschadigingen wordt gereduceerd.

Voordelen van handwash

Een handwash heeft als grootste voordeel dat uw voertuig geen kans heeft op beschadigingen, zoals krassen. Daarnaast beschikken wij over de beste technieken en hoogwaardige producten, zodat de kleur van bijvoorbeeld kunststof delen wordt gevoed. Ook hebben we aandacht voor de velgen, zodat vliegroest wordt verwijderd en ze weer glimmen als nieuw.

Meest gestelde vragen

Het professioneel laten wassen van uw voertuig hangt samen met de vervuiling. Bijvoorbeeld een hatchback die licht is vervuild, kan binnen 1,5 uur volledig worden gereinigd. Voor een SUV kan een behandeling al gauw oplopen tot 2,5 à 3 uur.

Wij zorgen ervoor dat uw voertuig wordt voorzien van een beschermende waxlaag. Deze biedt ongeveer 2 à 4 weken bescherming. Met deze waxlaag blijft het behaalde resultaat zichtbaar.

Vaak kunnen we dit wel, maar om dit zeker te weten, moeten we het voertuig eerst zien.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen