Bel ons

085 0472 148

5/5

Coatings

Overweegt u om op uw voertuig een coating aan te brengen? Door een coating loopt het water zo van uw auto en raakt vuil niet gehecht aan de lak. Bij Ja! Car Care bent u aan het juiste adres voor keramische coatings. Laat op uw velgen, ramen, rubbers, leder of andere onderdelen beschermen door een keramische coating.

Hulp nodig? Bel 085 0472 148

Zeg Ja! tegen keramische coating

Een keramische coating is een extra beschermlaag voor uw voertuig. De coating beschermt uw voertuig tegen Uv-straling, water of vuil. Het reinigen van uw voertuig wordt eenvoudige met een keramische coating doordat vuil niet blijft plakken. Ook ben is uw voertuig beschermd tegen krasvormingen en krijgt het voertuig een prachtige glans.

Wat zijn de voordelen van coating?

Een keramische coating van Ja! Car Care brengt verschillende voordelen met zich mee. Zodoende is een coating waterafstotend, het onderhouden is simpel en uw voertuig ziet er iedere dag glanzend uit. Wist u dat een keramische coating ook gebruikt wordt binnen de Formule 1? Binnen de Formule 1 worden enkel de beste producten gebruikt voor de voertuigen, zeg daarom Ja! tegen keramische coating.

De lak blijft intact

Door het aanbrengen van een keramische coating blijft de lak van uw voertuig langer mooi. Naast dat een coating er mooi uitziet, wordt uw voertuig beschermd tegen vuil, zuur, vetten en water. Uw lak zal er langer uit blijven zien als nieuw en dit zal invloed hebben op de waarde van uw auto.

Onderhoud is eenvoudig

Het onderhouden van uw voertuig met een coating is erg eenvoudig. Door uw voertuig met water te wassen en te spoelen komt de glans weer helemaal terug. Mocht u hier zelf geen tijd voor hebben kunt u altijd een afspraak bij ons maken voor een handwash.

Meest gestelde vragen

Wij willen u adviseren om minimaal één keer per maand uw voertuig goed te reinigen. Mocht u hier zelf geen tijd voor hebben, kunt u altijd een handwash bij Ja! Car Care laten doen. Zo blijft de coating optimaal en heeft u een prachtig, schoon voertuig. 

Tot op zekere hoogte wel. Echter kan er in en wasstraat krassen ontstaan. Daarom raden wij u aan om te kiezen voor onze handwash. Wanneer het voertuig met verkeerde technieken wordt gewassen kunnen er ook krassen ontstaan. Onze specialisten gebruiken een unieke methode waardoor uw voertuig altijd 100% krasvrij is.

Dit is geheel afhankelijk van hoe u uw voertuig onderhoudt. Wanner u de auto goed onderhoudt kan de coating maar liefst drie jaar blijven zitten.

Nee, coating beschermt niet tegen steenslag. Mocht u willen dat uw voertuig beschermd is tegen steenslag kunt u kiezen voor onze steenslag beschermfolie.

Dat kan zeker, maar zorg dan dat het osmose water of kalkvrij water is. Uw coating is namelijk erg gevoelig voor kalk. Wanneer het water opdroogt kan dit in de lak watervlekjes veroorzaken. Hierdoor raden wij u aan om uw auto af te spuiten en hierna te drogen met een doek, mocht u leidingwater gebruiken.

Dat is zeker mogelijk, echter zal het minder snel gebeuren. Wel raden wij u aan om de vogelpoep zo snel mogelijk van uw voertuig te verwijderen. U dient de vogelpoep overvloedig te spoelen met water en vervolgens het voorzichtig schoon te vegen met een microfiber doek.

Heeft u nog steeds vragen?

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen voor deze behandeling? Neem dan contact met ons op. 

085 0472 148

Neem gerust contact met ons op

[email protected]

Mail ons voor al uw vragen